ClickCease
Skip to main content
Dandomain webshop

Dandomain webshop - Et fleksibelt system

En hosted webshopløsning, der gør det nemt at komme i gang med at sælge varer på nettet.

Dandomain som platform til din webshop

Dandomain, har med deres hosted webshop, gjort det nemt at komme igang med salg online. Vi er eksperter i opsætning, konfigurering og tilpasninger af Dandomain webshops.

Brugervenlig webshop

Dandomain er et brugervenligt webshop system og en Dandomain webshop er brugervenlig og intuitiv, så du nemt og hurtigt kan komme i gang. Deres webshop administrationen lader dig oprette dine produkter, tilføje produktbeskrivelser og -billeder og lave tilpasninger til designet.

Webshop med muligheder

Du kan hurtigt og enkelt tilføje nye apps og moduler inden for kategorier som økonomistyring, markedsføring, salg, betaling, design, logistik og meget mere, hvis dine behov ændrer sig.

Dansk udviklet

Det vil sige at du får en webshop som er bygget med dansk grundighed og kvalitet med både lokale og internationale markeder for øje.. Naturligvis er systemet på dansk og du har mulighed at tilgå for let forståelige guides.

Dandomain udvikling

Med W360 som Dandomain partner, der udvikler til Dandomain og har flere api integrationer på plads, er du godt på vej til at få en iøjnefaldende, skrædersyet og optimeret e-shop, der giver resultater på bundlinjen.

Tilpasning af Dandomain

Dandomain partner

Vi har stor erfaring i udvikling og tilpasning af shopsystemer og det gælder naturligvis også Dandomain. Vi kan løse alle de gængse problemstillinger lige fra den helt simple opsætning og optimering af shoppen eller indkøbte moduler til speciel udviklede integrationer og funktioner som lige din shop mangler for at få succes.

Ønsker du at outsource det tekniske arbejde, og ikke bekymre dig om hvad der foregår i maskinrummet, så byder vi gerne ind med en totalløsning. Vi varetager hele opgaven, så du kan fokusere på dine kerneopgaver.

Er du interesseret i en 360 graders løsning, så udarbejder vi gerne en aftale, der stemmer overens med dine krav og behov.

Ny Dandomain webshop?

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at udviklet en webshop i Dandomain?

Cases

Vi har 15+ erfaring som full-service digitalt marketing bureau.

Et lille udpluk af de løsninger, som vi har hjulpet vores kunder med at realisere. 

Målrettet SEO
Grill, trækul, røgovne, udstyr og grillreservedele

TBS Grillshop

Rådgivning og strategi


Skræddersyet løsning


Målrettet SEO


DESIGN, DANDOMAIN WEBSHOP, SEO, STRATEGI

Målrettet SEO
Udstyr til dit køkken

Gastrogear

Online markedsføring


Annoncering og rapportering
Branding

DESIGN, WORDPRESS, BLOG, TRYKSAGER

Webshopdesign, der sælger

Design til Dandomain

Dine potentielle kunder har i dag utroligt mange muligheder, når de skal handle. Derfor er det ikke nok bare at vælge en skabelon og håbe på, at ens design og farvevalg rammer målgruppen.

Design skal, først og fremmest, være salgsfremmende, og her er kodeordene:
Flot, enkelt og mobilvenligt.

Effektiv projektstyring

Dandomain webshop-projekt

Vi har en klar proces, når vi designer og udvikler en Dandomain 
e-handelsløsning.

Vi starter med et indledende strategimøde, hvor vi kortlægger jeres behov og vigtigste salgsparametre. Derpå skitserer vi rammen for sitet og får klarlagt jeres ønsker til design, udvikling og funktioner.

Vi klarlægger sammen jeres ønsker til indhold på siden, og i hvilken sammenhæng det skal bruges. Hvis I ønsker, at vi skal stå for indhold, så finder vi efterfølgende frem til de bedste fotografer, tekstforfattere og evt. videoproducenter. Det sikrer en ensartet og klar kommunikation til jeres kunder.

Naturligvis drøfter vi også hvilke integrationer, I skal bruge, for at webshoppen kører så automatisk og gnidningsfrit som muligt.

Når grundlaget er på plads, går vi igang med at udvikle jeres ønskewebshop, og I vil blive løbende opdateret af jeres faste projektleder.

I slutningen af hvert projekt gennemgår vi webshoppen sammen med jer og oplærer jeres ansvarlige medarbejder i den daglige drift og brug af jeres nye Dandomain webshop.

Lad os tage en snak

Ring til os på tlf: +45 71 990 360 eller skriv til os på info@w360.dk
Tag fat i os!
Vi svarer inden 24 timer.

Marketing service Full-service digitalt bureau

w360 - Marketing service

Find os

Hørkær 26, plan 2
2730 Herlev

CVR. Nr: 36488697