ClickCease
Skip to main content

Marketing service bureau

Kontakt os for at få ideer, sparring, service og tilbud

Hverdage: 9-16

Besøg W360

Vi har kontor i Herlev

Hørkær 26, plan 2,
2730 Herlev

Tlf: +45 71 990 360
CVR. Nr: 36488697

info@w360.dk

Regnskab

Claus Ømand
info@w360.dk

Bank

Jyske Bank
Reg. nr.: 7638
Konto nr.: 0002013001

Besøg W360

Christina Zimmermann

Claus
Ømand

Simon B.H. Christensen

Marketing service

Marketing service er en ret bred betegnelse for de tjenester, vi tilbyder inden for marketingbranchen. Marketing service dækker over en lang række forskellige tjenester, som vi ofte udfører for vores kunder fx strategiudvikling, markedsanalyse, digital marketing, markedsføring, social media marketing, branding, salgsfremme, kommunikation og meget andet.

Vores formål med marketing service er at hjælpe din virksomhed med at opnå jeres konkrete markedsføringsmål, fx øge omsætningen, øge brandværdien eller øge kendskabsgraden til jeres produkter eller tjenester. Vi anser marketing service som værende en essentiel del af en virksomheds markedsføringsstrategi og vil bidrage til at gøre din virksomhed mere synlig og attraktiv for dine kunder og målgrupper.

Full-service digitalt bureau

Som digitalt bureau ligger vores fokus naturligvis på digital marketing, også selvom vi har en stærk baggrund inden for offline medier. Vores kerneområder er SEO, content marketing, online annoncering, webudvikling, social media marketing og email marketing og vi hjælper typisk også vores kunder med fx kampagneplanlægning og udførelse, måling og analyse af resultaterne, projektplanlægning og meget andet.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og altid på forkant med udvikling, så vi kan løfte din forretning bedst muligt med både digitale og grafiske løsninger.

Vi kan realisere dine mål, ideer og drømme, når vi sammen identificerer din forretnings nye muligheder, hvor vi kombinerer strategi, kreativitet og teknologi for at skabe kundeoplevelser, der skiller dig ud fra mængden.

Lad os tage en snak

Ring til os på tlf: +45 71 990 360 eller skriv til os på info@w360.dk

Marketing service Full-service digitalt bureau

w360 - Marketing service

Find os

Hørkær 26, plan 2
2730 Herlev

CVR. Nr: 36488697